Je auto in een nieuw jasje

april 7, 2022

 

Custom uitlaten zijn een geweldige manier om uw auto sportief te laten klinken en hem een unieke uitstraling te geven. Er is een breed scala aan aangepaste uitlaten op de markt verkrijgbaar, van rechte pijpen tot race-uitlaten.Rechte pijpen zijn het populairst omdat ze het rauwste geluid bieden, maar ze hebben ook het slechtste benzineverbruik.

Racing uitlaatdempers zorgen voor dat sportieve geluid zonder in te boeten aan benzineverbruik en kunnen worden gebruikt voor straatracen of dragracen.

Koolstofvezeltips zijn ook erg populair omdat ze niet alleen het uiterlijk van uw auto verbeteren, maar ook het gewicht verminderen.

Velgen poeder coaten

Het oppervlak van de autovelg wordt eerst gereinigd en ontvet voordat de coating wordt aangebracht.

Het proces van het poedercoaten van autovelgen is een proces in drie stappen. De eerste stap is om het velgoppervlak te reinigen en te ontvetten voordat u een primer aanbrengt, wat helpt om ervoor te zorgen dat de laatste laag goed hecht. De tweede stap is het aanbrengen van een laag poeder, dit kan met een elektrostatisch pistool of spuitpistool. Ten slotte omvat de derde stap het aanbrengen van een blanke lak om het poeder te beschermen tegen afschilferen of afkrabben.

Carwrapping voor een nieuwe kleur

Carwrapping is een proces waarbij de buitenkant van een auto wordt besproeid met een materiaal dat kan worden gebruikt om de kleur en het ontwerp van de auto te veranderen.

Dit is een effectieve manier om uw auto een nieuwe kleur te geven en er als nieuw uit te laten zien. Carwrapping is een relatief nieuwe trend in de auto-industrie en er zijn veel voordelen aan carwrapping.

Carwrapping is een proces waarbij u uw auto een nieuwe kleur geeft. Dit kan worden gedaan door de buitenkant van de auto te schilderen of door vinylfolie op de buitenkant van de auto aan te brengen. Carwrapping wordt steeds populairder als alternatief voor lakken omdat het goedkoper en gemakkelijker is dan lakken, terwijl het toch je auto een nieuwe look geeft.

 

 

Uitgelicht

Meer artikelen